//TAKE MY HEART
:')
Sunday, 21 October 2012 @ 13:31 | 0 Comment [s]


 

Assalamualaikum and Hye peeps *LambaiTangan* .. Heeee , tahu lah dah lama dah tak update kan .. Lama jugak aku tak buka blog nieh .. Kesian kau kan .. Haha :D .. Dah naik berhabuk dah .. Fuuhhh ~ *TiupTiup* .. Okay , hari nieh aku nak cerita sikit bahawa hari nieh kan , aku dengan dia dah genap tiga bulan .. Woahhh :O .. Sungguh tak sangka .. Rasa sekejap sangat lah pulak .. Tak apa , tak apa .. Hope boleh lah tahan lama lagi kan ?? Sepanjang kitaorang bersama kan , tak pernah lah pulak bergaduh besar .. Harapharap tak jadi lah macam tuh kan kecuali , kalau satu sama lain curang or what else right ?? Erm , dia sayang aku sesangat noh .. Korangkorang jangan jeles ehhh .. Muehehe :P .. Okay , hari nieh serius aku bosan gilaaaa .. Nak hang dengan kawankawan , ayah tak bagi lah pulak .. Sooo sadddd :'( .. Okay lah .. Sampai sini je lah eh .. Bubyeee .. Assalamualaikum :) .. 



Older Post | Newer Post

Hello Yellow Mellow :DD .. Asma Shoed here .. Thanks for visiting my blog ;) .. Sorry la ye ., blog aku tak secantik blog korang :3 .. Kalau da masuk nieh , jangan lupa Follow me OK :D ??


Story About Links



Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.